2013. február 28., csütörtök

Szereplők:)

Skyler Win: 
Becenév: Sky, Sky-i, Sisi, Tita.
Sky 17 éves vérbeli kamasz lány. Londonban él. Imád táncolni. ---> FiFi Dance school-ba jár iskola után. Versenyeket nyert és több sztár háttértáncosa is volt már. Zene ---> Énekel, gitározik, zongorázik. Fel szokott lépni egy szórakozó helyen néha. Szeret rajzolni, gördeszkázni. Vidám, szeleburdi, nagyszájú kis csaj.






Zoé Win:
Becenév: Zo, Zo-zo, 
17 éves éves kamasz. Londonban él. Ő is táncolt testvérével, és a barátnőjükkel Zongorázik ritkán énekel, de szólóban soha. Gördeszkázik. Félénk az idegenekkel szemben. Nem olyan nagyszájú mint testvére, de ha kell megvédi magát és a szeretteit. 




Hanna Tre:
Becenév: Hann, Hi-hi, Nana.
16 éves. Londonban él. Ő is táncol, gitározik, és deszkázik. Félős, visszahúzódó, nem szereti a nagy nyüzsgést. Három éves koruk óta ismeri az ikreket. Azóta elválaszthatatlanok. 









Chris Tre: 
Becenév: Ris, C-C
18 éves. Londonban él. Gördeszkázik, énekel és gitározik. Imádja a húgát és a Win ikreket, de Sky iránt többet érez. Jó fej, menő, de nem  beképzelt. 
















Jeremy Benett:
Becenév: Jer, J, J-man, 
18 éves. Londonban él. Gördeszkázik, gitározik. Chris legjobb haverja. Menő, jó fej. Jó barátja Hann-nak, és az ikreknek. 















One Direction:
Louis William  Tomlinson, Niall James Horan, Harry Edward Stylest, Zayn Jawadd Malik, Liam James Payne.






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése